top of page

Onze kleuren boeken

Op elke knop vindt je een kleurenboek geschikt voor jouw gekozen item!

Maat 20-30 cm is voor zeer kleine hondjes zoals chichuahuas, maltese, pinchers, ...

Maat 30-40 cm is voor kleine hondjes zoals beagles, schnauzer, ...

Maat 40-50 cm is voor medium honden zoals border collie, tollers, australische herders, ...

Maat 50-60  cm is voor grote honden zoals leonberger, bernese mountaindogs ,  ...

Maat 60-70cm is voor reuzenrassen zoals  Cane Corso, boerboel, newfoundlander, ...

Onderhoud

Om het material proper te maken gebruik je best lauw water en GEEN zeep. Zeep kan jouw hardware doen verkleuren indien je geen RVS koos. Je wast ze best met een zachte spons of jouw handen.

Probeer, indien je geen RVS koos, je hardware uit het water te houden en zo droog mogelijk af te deppen met een handdoek. De niet RVS hardware kan natuurlijk roesten indien je ze niet goed afdroogd na het zwemmen, wassen, ....

Je droogt je items best af met een handdoek en laat ze zeker NIET enkel luchtdrogen. Het is nodig om het grootste deel water eerst van jouw halsband te wrijven om verkleuring en beschadiging tegen te gaan.

De tekenketting bevat EM kralen. In de kralen zijn effectieve micro-organismen mee gebakken. De werkzaamheid van EMkralen is gebaseerd op het principe dat energie kan worden behouden en overgedragen door deze eigenschappen te binden in gebakken klei.

De kralen geven hierdoor een trilling af die wij en de hond niet voelen maar waar de teken, vlooien en luizen niet van houden.

De kralen “activeer” je door de kralen onder de kraan nat te maken en in de zon te laten drogen (uv licht) dit moet je om de twee a drie weken herhalen om het vuil er af te spoelen en de kralen opnieuw te activeren.

De band dient 24 uur per dag gedragen te worden en zal na een week of 3 a 4 zijn werking af geven. Deze werkingsduur is afhankelijk van het onderhoud van jouw halsband. Vuile kralen werken uiteraard niet.

 

Wanneer je de Lavaparels gebruikt voor essentiële oliën reinig je deze ook best reglamatig om een optimale en gegarandeerde werking te behouden.

 

De kristal parels dienen ook schoon te blijven net zoals de andere parels.

 

bottom of page