top of page
Zoeken

Stress out handboek (deel 2)

Dit is het vervolg van deel 1. Dus heb je deel 1 niet gelezen, dan raadt ik je zeker aan om even verder te scrollen en deel 1 eerst even door te nemen.

In dit deel gaan we het hebben om jouw 'happy feelings' terug op te wekken. Je kan deze bundel aankopen via mij een berichtje te sturen. Deze bundel is 1 pakket, de 'feelings kit'.

Aangevuld met tips van Suyen (@her.passion.rising).

Happy feelings

Het klinkt makkelijker dan het is. Want ik keerde vaak na een 'happy feelings' moment terug in mijn diepte punt. We willen zolang mogelijk bij de vrolijke emoties blijven.

Hier bespreek ik met jou de essentiële oliën die jouw vrolijkheid en gelukkige emoties kunnen ondersteunen.

Release

Dit is stap 1. Het losmaken van jouw emoties, frustraties en gevoelens. Hier kan je heftig op reageren moest je met veel emoties te maken hebben.

Alle begin is moeilijk dus het loslaten van die negativiteit ook. IK heb hier wel moeite mee gehad dat kan ik je geven. Ook om er bewust van te worden was het best heftig soms.

Deze olie ondersteunt bij het loslaten van frustraties, woede en negatieve gedachten. Release stimuleert ook jou geheugen trauma. Het trauma dat we vaak niet beseffen maar in zeker zin wel aanwezig is.

Inner Child

Deze blend heeft een geur die geheugenrespons kan stimuleren en je kan helpen herverbinden met je eigen identiteit en je innerlijke kind. Dit is een van de eerste stappen om emotionele balans te vinden.

Dit is voor mij wel een happy-oil. Ik vind hem een leuke geur hebben en het raapt mij wel even helemaal bij elkaar na een zware stap of wanneer ik niet meer zeker ben van mijn stuk. Deze olie hielp bij mij een gut-feeling te creëren waar ik meer van begrijp.

Door het beter begrijpen van mezelf ben ik steeds meer en meer stappen gaan nemen naar en voor mezelf. Hierdoor ben ik dus zeker ook gegroeid op persoonlijk niveau.

Harmony

Harmony is de essentiële olie die helpt met het groeien in nieuwe situaties. Deze blend ondersteunt jou met het creëren tussen een band met jou en jezelf. Want voor jezelf kunnen zorgen en jezelf graag zien is ook een stap om af te stappen van de negatieve gevoelens en gedachten. Deze hielp bij mij in een zeker zin gelijkaardig als de inner-child. Ik kreeg een betere band met mezelf waardoor ik ook meer stappen durfde zetten voor mezelf.

Forgiveness

Zoals de blend zegt het zelf "vergeving". Deze blend gaat jouw helpen om wat los gelaten moest worden te gaan vergeven. De situaties Warin je jezelf hebt geplaatst door de stress of negatieve emoties. Het helpt ook met vergeving te vinden voor een situatie die jou werd aangedaan. Het ondersteunt vrede te geven en te nemen et jezelf en andere zodat jij hier beter op wordt. De stress situaties waarin we de vorige blog spreken is zo'n situatie om los te leren laten en jezelf hiervoor te leren vergeven. Hoe vaak ik zei tegen mezelf 'dit had ik veel eerder moeten doen' wil jij niet weten. Deze olie helpt jouw dus bij dat schuldgevoel naar jezelf.

Valor

Valor is de essentiële olie voor een boost in jezelf. Valor sterkt jouw zelfvertrouwen en zelfbeeld aan zodat jij ook kunt inzien dat jij hierdoor komt. Het is een Deze olie wordt gebruikt om jouw dag positief te beginnen of om een positief einde te brengen aan een lange zware dag. Deze olie helpt jouw te inspireren en te motiveren voor grote opdrachten te kunnen voltooien. Deze olie heb ik later aangekocht dan andere en dit is een zeker meerwaarde aan gelukkig durven zijn voor jezelf om de volgende stappen naar een gelukkige zelf te creëren.

Present time

De olie bij jouw afsluiting, leef jouw leven in het hier en nu. laat het verleden los. dit is een motiverende en inspirerende olie ter ondersteuning van jouw nieuwe weg. Deze motiverende olie onderstunt jouw met positieve gedachten en ondersteunt jouw mentaal welzijn om door te zetten.

Joy

Last out not least de essentiële olie Joy. Deze zit niet tin deze kit maar ik had en heb hier nog steeds zeer veel aan. Dit is de olie die ik dagelijks nog gebruik bij een dipje. Als er iets tegenslaat of dergelijke is dit mij to go to nadat ik mijn stressfactor onder controle heb. Joy stimuleert gevoelens van liefde vreugde en zelfvertrouwen. Deze essentiële olie helpt je omweg met het loslaten van jou minder goed zelfbeeld en helpt jouw te groeien in jouw zelfvertrouwen, zelfliefde en ook dit te kunnen delen met anderen. Deze olie is een all-time favorite voor mij. Ik struikelde enorm met mijn zelfbeeld, maar deze olie is er een zeker meerwaarde aan om hierbij te helpen.Wil jij graag meer weten? Je kan steeds een home-party of speeddate met essentiële oliën boeken zodat ik jou op persoonlijk niveau kan helpen met een "start to oil".
6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page