top of page
Zoeken

Mijn Huidtransformatie

Ja dat lees je goed. In deze post maak ik mijn geheimen bekend over het meest voorkomende probleem bij de vrouwen wanneer ze van de anticonceptie afstappen, die acne die jouw hele gezicht terug vernietigd. Zo voelde dit toch voor mij aan.

Wat gebruik is sinds dat alle testen en tips van de dermatoloog mij niet meer konden helpen en de laatste oplossing terug op anticonceptie gaan was.

Wel hier is mijn geheim voor een huis die terug straalt, gelukkig is en waarmee jij zonde make-up naar buiten durft, want ohja die make-up is ook een boosdoener.


  1. Ik was mijn gezicht met de charcoal zeep. Niet de zeep uit de tube maar dat 'ouderwetse' klompje zeep. Actieve koolstof zorgt ervoor dat onzuiverheden en gifstoffen binden aan de koolstof. Hierdoor wordt jouw huid gezuiverd. Dit hielp heel goed tegen verstopte poriën of acne, wat we hier dus willen voorkomen.

  2. Na het zuiver maken gaan we onze huid voeden. Ik doet dit met het ART serum. Waarom? In dit serum zit orchidee. Orchidee heeft een herstellende en beschermen functie van de huid. Want door acné worden er littekens gevormd. Deze herstelfunctie gaat al zorgen dat jouw huid aan het herstellen is.

  3. Hier breng ik de PPP olie aan. Ik heb op de webshop en de Instagram pagina hier al een hele post en blogpost aan toegewijd. Het is de vrouwen olie voor jouw balans als vrouw. Een top product. Deze gaf bij mij de doorslag tot een DRATISCHE vermindering van acné.

  4. Sinds kort heb ik de Frankincense toegevoegd aan mijn huidroutine. Frakincense wordt onder ons ook het het vloeibare goed genoemd. Niet voor niets natuurlijk. Ik gebruik deze nu om mijn littekens drastisch te doen afnemen zodat de verkleuringen in mijn huid en pigmentatie van de littekens niet te hard opvalt. Ik ben hier nog maar een week mee bezig. Deze transformatie volgt nog.

  5. Last but not least SUNSCREEN. Als je naar iedere dermatoloog waar dan ook luister weet je dat zonnecrème in jouw skinare routine van uitermate belang is voor een gezonde en goed beschermde huid. Dus ik smeer een dun laagje zonen crème en smeer dit zeer goed uit over mijn gehele huid.

Heb jij nu nog vragen of misschien wel tips voor mij? Laat het zeker weten, ik help jou zeker graag verder.


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page