top of page
Zoeken

Mijn dagelijkse boost

Hoe begin jij de ochtend? met een kopje koffie? Wist je dat, dat een shock is oor jouw lichaam? Ik weet het, iedereen drinkt koffie, inclusief ik zelf. Maar als eerste in de ochtend is daar rond toch wat veranderd. De koffie als eerste in de ochtend is vervangen door een andere boost.

Waar start ik nu?

Ik start met het maken van Ningxia receptje. Waarom? Ningxia zit boordevol vitamine, mineralen, vezels en zoveel meer voor het optimaliseren van jouw lichaam, want zeg nu eerlijk wie eet er nog die dagelijkse portie van 3 stukken fruit en 200-300 gram groenten? Ik kan al eerlijk zeggen dat ik daar niet aan geraak. En dus zo ook niet aan de andere behoeften van mijn lichaam. Ningxia bevat verder ook zeer goede antioxidanten tegen de vrije radicalen waar wij dagelijks meermaals mee in contact komen. Daar bovenop zit er 13% eiwit in, prebiotica en probiotica voor jouw darmflora enzoveel meer.


Mijn ervaring? Het werkt voor mij veel beter voor mijn energie in de ochtend dan die tas koffie. Ook merk ik veel minder last te hebben van mijn darmen, mijn huid is nog meer gaan stralen en ik slaap veel beter dan met koffie of thee. Het blijft natuurlijk een ingebakken gewoonte maar in de ochtend is er toch al veel verandert.


Wat komt er nog bij kijken?

In Ningxia zitten er ook essentiële oliën die veilig zijn voor consumptie en het is een wholefood product. Hiermee bedoel ik dat ze dus ook de puree van het fruit gebruiken en niet enkel het sap.

De oliën van Young Living zijn hiervoor getest en veilig gecertificeerd. Dus ik voeg mijn gouden driehoek van de starterbundel tegenwoordig ook toe aan mijn water.

Wat bedoel ik juist met die gouden driehoek? Wel in de starter kit zitten 11 oliën die je kan combineren met dezelfde functie en die elkaar enkel maar versterken.

Ik voeg door middel van een tandenstoker dus Lemon, Thieves en Purification toe aan mijn drinkwater. deze staan bekend om het immuunsysteem te boosten. Net wat ik kan gebruiken tijdens de herfst en wintermaanden.


Mijn ervaring? Ik was na 2 dagen verlost van mijn keelpijn. Mijn snotneusje heb ik ook vaarwel gezegd, na een week last te ondervinden en hopen dat het vanzelf wegging. Deze boost hielp mijn dus echt. Mijn immuunsysteem kreeg ondersteuning en nam het dus met beide armen aan.5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page