top of page
Zoeken

Hoe de PPP olie mijn leven heeft verandert

DE OLIE VOOR DE VROUWEN

Je leest dit goed. De Progessence Phyto Plus of te wel PPP is de olie voor de vrouwen. Deze essentiële olie bevat wild yam-extract, dat helpt de balans te vinden bij vrouwen zoals de natuur het zou willen.


Kenmerken

Veel vrouwen gebruiken deze olie voor het reguleren van onze hormonen en gemoedstoestand, aangezien wij een hele cyclus doorlopen elke maand is alle steun welkom, dacht ik.

De geur geeft een gevoel van ontspanning, harmonie en evenwicht. Je laat je meedrijven door het zoete aroma door middel van inademen. Ik gebruik deze ook in mijn ochtend routine en smeer deze op mijn polsen en gebruik deze in mijn gezichtserum. Deze olie bevat ook kokosnoot olie waardoor het de huid ook hydrateert en verzacht. Verder verstuif ik deze de hele dag via mijn lava-parel armband.Mijn ervaring

Ik struggle al sinds maart 2023 met acné omdat ik, omwille van medische redenen, van mijn anticonceptie moest afstappen.

De dermatologen hebben vanalles geprobeerd om mijn huid en hormonen onder controle te krijgen. In augustus ben ik dit gaan opgeven. En heb ik mijn huid en hormonen de vrije loop laten gaan.

Hierdoor was mijn cyclus uit balans en mijn huid zeer geïrriteerd. Ik werkte toen al samen met Young Living en vroeg advies bij mijn collega's Nikita & Suyen. Ik kreeg voor mijn acné het advies om de PPP olie te gaan gebruiken. Ze hadden er beide al wonder verhalen over gehoord. Ik heb dit zelf mogen meemaken. OP mijn Instagram @journey.of.bo kan je zien hoe mijn huid getransformeerd is dankzij de PPP olie.


Voor mijn hormonen en cyclus kreeg ik het advies voor gebruik te maken van citrusvrucht geuren en Drogn Time. Mijn cyclus is volledig regelmatig, ik ken en voel mijn lichaam het zoveel beter aangeven.


Ik ben nu 2 maanden verder een mooie huid, weliswaar met de littekens van de acné, daarvoor gebruik ik nu frankencinse. Ik heb de meest regelmatige cyclus al 3 maanden op rij, dat ik mijn cyclus kan tellen.


Zo dankbaar voor deze drie "vrouwen" olie: PPP, Dragon time & ik gebruikte veel lemon als citrusvrucht.


Wil jij van anticonceptie afstappen? Deze essentiële oliën zijn mijn tool en ik raad het iedereen aan die van anticonceptie af wilt stappen.31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page