top of page
Zoeken

Di-GiZe

Deze essentiële olie gebruik ik nu al een weekje. Waarom juist?

Ik heb chronisch sepastische darmen die soms de overhand nemen zoals afgelopen week dus. Ik heb veel krampen en echt wel veel last bij het eten van zware maaltijden waardoor ik dus mijn porties probeer te verdelen over de gehele dag. Dat is niet altijd mogelijk. Op het werk is dit bijvoorbeeld zeer moeilijk omdat je continu bezig bent en dus enkel tijdens je pauze iets kan eten. Tussendoor lukt er soms wel een koekje maar niet altijd.

Waarmee ondersteunt Di-GiZe mij?

Deze essentiële olie helpt mij enorm tijdens deze periodes van opflakkeringen. Mijn darmen voelen minddr opgeblazen aan en de zware maaltijden lukken toch wel beter.

Hoe gebruik ik deze essentiële olie?

Ik heb van de Di-GiZe een roller gemaakt. Ik smeer deze op mijn buik waar ik net zeer veel last heb. Het geeft een verkoelend effect waardoor ik meteen een licht gevoel heb en mij minder opgeblazen voel.


Hoe gebruin ik deze bij mijn hond?

Wanneer ik merk dat Fox & Lou moeite hebben met hun brokjes, of ik merk dat ze misselijk zijn omwille van ziekte smeer ik deze met de V6 olie aan op hun buik. Hierdoor vermindert bij hen de misselijkheid en de prikkelbare darmen. Verder gebruik ik deze ook bij Fox op de lavaparel voor de wagenziekte te managen. Hierdoor is die ook minder misselijk en blijft zijn maag stabiel tijdens de lange ritten.7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page