top of page
Zoeken

Cosy Home

Bijgewerkt op: 23 sep.De mengeling die je kan verstuiven voor een gezellig avondje thuis met jou partner, vrienden of familie.


Copaiba


Deze essentiële olie heeft een houtachtige warme geur waardoor jij je meten bevind ik het tropisch regenwoud. De kalmerende warm zoete geur is ook 1 van de belangrijkste ingrediënten van de Young Living Sress away. Copaiba ontstaat uit de hars van Copaifera, die voorkomt in het amazone wou van Brazilië.

Blue Relief


Deze essentiële olie is gemaakt uit diverse andere essentiële oliën. Hier kan je de geuren van gember, kruidnagel, copaiba, bergamot, echte kamille, pepermunt en citroengras herkennen. De olie voor mijn spierpijn want deze zorgt voor een koel-warm sensatie op jouw huid maar ook in huis.

Peppermint


Pepermunt is DE essentiële olie voor een oppepper. Mijn to go to voor focus en verkoeling. Deze olie zit boordevol menthol wat gebruikt wordt voor een verkoelende en stimulerende sensatie. Deze olie creëert ook een omgeving waarin focus, concentratie e alertheid worden gestimuleerd.


Thieves


De Thieves is een melange van kruidnagel, citroen, kaneelschors, eucalyptus en rozemarijn. He is een krachtig ontsmettende olie, daarom bestaat er ook een huishoudproducten lijn van. De geur kan je omschrijven als zuiver uitnodigende kruidige geur.9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page